Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dori Krypa

Dori Krypa

Lindur më: 2010-08-30 | ora: 12
Pesha: 3.60 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Marigona Krypa
Emri i babait: Arianit Krypa
Vendi: Gjakovë

/komuniteti