Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Drin Ademaj

Drin Ademaj

Lindur më: 2010-09-22 | ora: 10:00
Pesha: 3.9 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Afrora Gashi Ademaj
Emri i babait: Kushtrim Ademaj
Vendi: Prizren

/komuniteti