Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Blin Berisha

Blin Berisha

Lindur më: 2010-05-14 | ora: 04:50
Pesha: 3.9 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Vlora Rexhepi
Emri i babait: Genc Berisha
Vendi: Prishtinë
Dita (13 vite më parë)
Rrushi i vogel gati po i mbush 1 vjet. Shume i embel Blini

/komuniteti