Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Fiona Zeka
Jam nëna më e lumtur në botë.

Fiona Zeka

Lindur më: 2010-09-27 | ora: 02.25
Pesha: 3.65 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Diana Zeqiri
Emri i babait: Burim Zeka
Vendi: Prishtinë

/komuniteti