Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Fiona Begi

Fiona Begi

Lindur më: 2010-04-27 | ora: 05:55
Pesha: 3.55 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Aferdita Begi
Emri i babait: Ferat Begi
Vendi: Kumanove
Sumeja (13 vite më parë)
MASHALLA KUMANOVA FMI TMIR KA

/komuniteti