Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Naron Shema

Naron Shema

Lindur më: 2008-10-25 | ora: 11:35
Pesha: 2.9 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Ilire Kelmendi - Shema
Emri i babait: Arban Shema
Vendi: Prishtinë

/komuniteti