Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Eanda Nishevci
Princesha e mamit

Eanda Nishevci

Lindur më: 2008-09-15 | ora: 11:39
Pesha: 3.1 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Kaltrina Kelmendi-Nishevci
Emri i babait: Liridon Nishevci
Vendi: Prishtinë

/komuniteti