Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Halim Ademi
JETA JONË ...

Halim Ademi

Lindur më: 2008-05-20 | ora: 7.30
Pesha: 3.65 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Ajla Ademi
Emri i babait: Ejup Ademi
Vendi: Shkup

/komuniteti