Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Atris Zekolli

Atris Zekolli

Lindur më: 2010-09-25 | ora: 13:35
Pesha: 3.60 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Blerta Haliti Zekolli
Emri i babait: Nazim Zekolli
Vendi: Prishtinë

/komuniteti