Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Amar Ibrahimi
Pershendetje dhe pergezime per punen tuaj ne ndihme nenave, me nderime prinderit Ibrahimi

Amar Ibrahimi

Lindur më: 2010-10-20 | ora: 7:23
Pesha: 3,89 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Antigona Ibrahimi
Emri i babait: Avdyl Ibrahimi
Vendi: Obiliq

/komuniteti