Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Anila Xhaferi

Anila Xhaferi

Lindur më: 2010-05-24 | ora: 23:00
Pesha: 3.35 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Nermine Xhaferi
Emri i babait: Erxhan Xhaferi
Vendi: Shkup
Qefere (13 vite më parë)
Sa e mire qe je o Anilaa e voceel....

/komuniteti