Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Anika Bekteshi
Urime Anika!

Anika Bekteshi

Lindur më: 2010-08-23 | ora: 6:50
Pesha: 3.65 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Bukurie Rushiti - Bekteshi
Emri i babait: Arben Bekteshi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti