Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Norik Kavaja
Jeni shumë të mirë

Norik Kavaja

Lindur më: 2010-07-16 | ora: 10:35
Pesha: 3.70 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Zyhra Kavaja
Emri i babait: Jeton Kavaja
Vendi: Prishtinë

/komuniteti