Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Arron Goga
Arron sy rrushi!

Arron Goga

Lindur më: 2010-03-18 | ora: 13:00
Pesha: 3.10 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Rrezarta Ajvazi
Emri i babait: Fitim Goga
Vendi: Ferizaj

/komuniteti