Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Erti Popaj

Erti Popaj

Lindur më: 2010-09-24 | ora: 6.25
Pesha: 4.50 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Eglantina Popaj
Emri i babait: Fisnik Popaj
Vendi: Prishtinë
Anesa (12 vite më parë)
Çfare kuptimi ka emri Erti, a ka mundesi me dite?

/komuniteti