Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Buna Potoku
Tung!

Buna Potoku

Lindur më: 2010-06-27 | ora: 12:35
Pesha: 3.70 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Edona Haxhikadriu Potoku
Emri i babait: Gylshen potoku
Vendi: Mitrovicë

/komuniteti