Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dijar Ukmata

Dijar Ukmata

Lindur më: 2008-11-27 | ora: 09:30
Pesha: 2.75 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Vlera Bokshi
Emri i babait: Alban Ukmata
Vendi: Gjakovë

/komuniteti