Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dren Ymeri

Dren Ymeri

Lindur më: 2010-07-08 | ora: 13:15
Pesha: 3 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Labërie Ibrahimi
Emri i babait: Afrim Ymeri
Vendi: Gjilan

/komuniteti