Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Tiara Beqiri

Tiara Beqiri

Lindur më: 2010-10-05 | ora: 9:15
Pesha: 3.2 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Teuta Pozhegu Beqiri
Emri i babait: Faton Beqiri
Vendi: Prishtinë

/komuniteti