Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Suela Fejzullahu

Suela Fejzullahu

Lindur më: 2009-01-28 | ora: 01.25
Pesha: 3.50 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Lumnie Mehana
Emri i babait: Sabedin Fejzullahu
Vendi: Podujevë

/komuniteti