Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Merisa Sahiti

Merisa Sahiti

Lindur më: 2010-09-23 | ora: 18:00
Pesha: 3.6 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Rrezarta Zeka
Emri i babait: Nysret Sahiti
Vendi: Prishtinë

/komuniteti