Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Alea Krasniqi
Përshëndetje...flm shumë për këtë faqe të mrekullueshme, më pëlqen shummmmë...

Alea Krasniqi

Lindur më: 2010-04-24 | ora: 15:20
Pesha: 3.4 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Majlinda Krasniqi
Emri i babait: Kreshnik Krasniqi
Vendi: Pejë

/komuniteti