Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Brisea Suliqi
Ju faleminderit

Brisea Suliqi

Lindur më: 2010-06-02 | ora: 05:30
Pesha: 4.25 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Valbona Pakashtica-Suliqi
Emri i babait: Sadat Suliqi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti