Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Vanesa Salihaj
Ju faleminderit

Vanesa Salihaj

Lindur më: 2010-07-22 | ora: 11:38
Pesha: 3.8 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Vjollca Pakashtica
Emri i babait: Valon Salihaj
Vendi: Prishtinë

/komuniteti