Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lis Gashi

Lis Gashi

Lindur më: 2010-10-28 | ora: 9:50
Pesha: 3.45 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Albina Gashi
Emri i babait: Arsim Gashi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti