Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Tara Muaremi

Tara Muaremi

Lindur më: 2017-11-24 | ora: 00:40
Pesha: 2.99 kg
Gjatësia: 47 cm
Emri i nënës: Rejhane Muaremi
Emri i babait: Sead Muaremi
Vendi: Kumanove

/komuniteti