Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Andi & Andrra Sinanaj
Lumturi e dyfishte, kenaqesi e pafund!

Andi & Andrra Sinanaj

Lindur më: 2017-12-03 | ora: 08:35 &
Pesha: 2.65 & 2.85 kg
Gjatësia: 51 & 49 cm
Emri i nënës: Safete Sinanaj
Emri i babait: Shkelzen Sinanaj
Vendi: Deçan

/komuniteti