Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Vesa Sadiku
Shëndet dhe jetë të gjatë për të gjithë fëmijët në mbarë botën!

Vesa Sadiku

Lindur më: 2010-11-23 | ora: 08:30
Pesha: 3.65 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Teuta Sadiku
Emri i babait: Arsim Sadiku
Vendi: Prishtinë

/komuniteti