Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Mal Kurteshi

Mal Kurteshi

Lindur më: 2018-01-26 | ora: 9:30
Pesha: 3.225 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Edona Shabani Kurteshi
Emri i babait: Enver Kurteshi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti