Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Admir Zukaj

Admir Zukaj

Lindur më: 2017-09-09 | ora: 20:05
Pesha: 3.97 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Egzona Zukaj
Emri i babait: Bajram Zukaj
Vendi: Deçan

/komuniteti