Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Leo Koskoviku

Leo Koskoviku

Lindur më: 2018-01-22 | ora: 20:25
Pesha: 3.85 kg
Gjatësia: 57 cm
Emri i nënës: Valentina Koskoviku
Emri i babait: Ajet Koskoviku
Vendi: Prishtinë

/komuniteti