Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Helena Avdiu
Shumë dashuri nga Helena

Helena Avdiu

Lindur më: 2018-01-20 | ora: 21:05
Pesha: 3.7 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Drenusha Kabashi - Avdiu
Emri i babait: Arbër Avdiu
Vendi: Prishtinë

/komuniteti