Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Aria Hasani
Aria ylli jon ndriçues

Aria Hasani

Lindur më: 2018-02-23 | ora: 09:50
Pesha: 3.62 kg
Gjatësia: 57 cm
Emri i nënës: Anesa Hasani
Emri i babait: Rexhep Hasani
Vendi: Prishtinë

/komuniteti