Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Klea Garubi
Nje femi lind nga dashuria!

Klea Garubi

Lindur më: 2017-10-07 | ora: 01:50
Pesha: 4 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Luiza Ndoja
Emri i babait: Ylber Garubi
Vendi: Lezhë

/komuniteti