Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Olti Zejnullahu
Olti ???? im

Olti Zejnullahu

Lindur më: 2018-01-19 | ora: 17:33
Pesha: 4.45 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Blerina Zejnullahu
Emri i babait: Petrit Zejnullahu
Vendi: Prishtinë

/komuniteti