Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Akil Braholli

Akil Braholli

Lindur më: 2018-02-07 | ora: 13:05
Pesha: 3.94 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Dhurata Braholli
Emri i babait: Agim Braholli
Vendi: Prishtinë

/komuniteti