Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Inara Vatovci

Inara Vatovci

Lindur më: 2018-04-25 | ora: 04:30
Pesha: 3 kg
Gjatësia: 48-58 cm
Emri i nënës: Bekrie Vatovci
Emri i babait: Nesim Vatovci
Vendi: Prishtinë

/komuniteti