Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Nara Dushi

Nara Dushi

Lindur më: 2018-04-14 | ora: 8:55
Pesha: 3.10 kg
Gjatësia: 48 cm
Emri i nënës: Liridona Dushi
Emri i babait: Nikolle Dushi
Vendi: Gjakovë

/komuniteti