Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Deon Ashani
DEONI

Deon Ashani

Lindur më: 2010-10-09 | ora: 10-50
Pesha: 3.0 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Valdete Krasniqi
Emri i babait: Nysret Ashani
Vendi: Prishtinë

/komuniteti