Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Leonit Rrustemaj

Leonit Rrustemaj

Lindur më: 2019-11-28 | ora: 1e27
Pesha: 3.360 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Tina Rrustemaj
Emri i babait: Leotrim Rrustemaj
Vendi: Gjakovë

/komuniteti