Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Teo Demolli

Teo Demolli

Lindur më: 2008-04-25 | ora: 9:25
Pesha: 3.7 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Frosina Sylejmani
Emri i babait: Dini Demolli
Vendi: Prishtinë

/komuniteti