Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Tuana Berisha
E dua vajzen time me shume se jeten

Tuana Berisha

Lindur më: 2009-03-17 | ora: 11:30
Pesha: 3.90 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Nadire Berisha
Emri i babait: Veton Berisha
Vendi: Prishtinë

/komuniteti