Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Art Kryeziu
Ju pershendes dhe ju pergezoj per kete web faqe

Art Kryeziu

Lindur më: 2010-12-06 | ora: 09:30
Pesha: 3.5 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Anita Kryeziu
Emri i babait: Valon Kryeziu
Vendi: Prishtinë

/komuniteti