Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Hera Uskana

Hera Uskana

Lindur më: 2010-08-25 | ora: 11:40
Pesha: 3.15 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Ardita Uskana
Emri i babait: Çlirim Uskana
Vendi: Prishtinë

/komuniteti