Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Bertina Syla
Ky web site eshte i mrekullueshem...

Bertina Syla

Lindur më: 2010-08-04 | ora: 9:15
Pesha: 2.86 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Violeta
Emri i babait: Naim
Vendi: Prishtinë

/komuniteti