Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Shtatzënësi - Mashkulli dhe shtatzania

Ushqimi i mashkullit para konceptimit
Duhet. Para konceptimit nuk është e domosdoshme që vetëm gruaja të ndërrojë shprehitë e të ushqyerit....
Shprehitë e këqija para konceptimit
Po, duhet që të dy partnerët ta ndërprejnë konsumimin e duhanit nëse dëshirojnë fëmijë. Duhani...
Rreziqet potenciale që ndikojnë në pjellshmëri
Pjellshmëria e mashkullit mund të dëmtohet nëse ai punon me plumb, merkur apo arsenik dhe në temperatura...
Cilat gjëra ushqimore përmirësojnë kualitetin e spermës?
Shkencëtarët me vite po mundohen të parandalojnë trendin brengosës të rënies së kualitetit të...
Çfarë e mbyt spermën
Përqëndrimi, lëvizshmëria dhe numri i spermatozoidëve, si dhe struktura e tyre e ADN-së, është...
Ndihma e partnerit në lindje
Kur vie koha për lindje, më e rëndësishme është që të mbeteni gjakftohtë – sa më shumë...
Të jesh apo të mos jesh i pranishëm në lindje
Kushti i vetëm që partneri të jetë i pranishëm në lindje është që ta ketë me vete në maternitet...
Vendimet të cilat babai i ardhshëm dëshiron ti shmang
Marrja e vendimit të përbashkët është pjesë e rëndësishme e prindërve, megjithatë në disa...
Çfarë duhet të dijë mashkulli para ardhjes së foshnjes
Foshnja po arrin. Nëse dëshironi të përgatiteni sa më mirë, ndëgjoni këshillat e prindërve me...
5 frikat më të shpeshta të babait të ardhshëm
Babai i ardhshëm i cili e ka shikuar se si duket lindja në ndonjë film apo TV, apo e ka ndëgjuar...

/komuniteti