Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Varikocela

Pershendetje doktor,burri im eshte diagnostikuar me varikocel te shkalles se dyte.doja te dija se pas operacionit sa zgjat koha per sherimin dhe permirsimin e gjendjes se spermes,pra afersish per sa muaj mund te shkojme drejt nje shtatzanie.pun te mbare

E...d...a... <3<3<3<3<3 (9 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Koha e rikuperimit varijon nga 6 muaj deri ne 2 vite. Kuptohet mbas nderhyrjes bashkeshorti duhet te beje kontrolle spermograme per te kuptuar permiresimet.

Cila ka qene gjendja e spermogramave te fundit te bashkeshortit? Nivelet e spermogrames se fundit mund te jene domethenes ne kohen e nevojshme per rikuperim. Pra sa me te larte parametrat perpara interventit aq me i mire dhe i shpejte eshte edhe rikuperimi i gjendjes dhe funksionalitetit te organeve riprodhues.

Me respekt

Rigers Balla

E...d...a... <3<3<3<3<3 (9 vite më parë)
flm doktor per pergjigjien

/komuniteti