Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Analiza urine java e 27 pas infeksionit urinar

Pershendetje doktor. Doja të pyesja në javën e 25 pata dhimbje mesi bëra analizat e urinës me dolën. (ph6.album gjurme+. Epitete shumicë. Leukocite 10-12.baktere-te rradha. Oxalate4-5.microxalate 10-15) këto dy të fundit çfarë janë Oxalate-microxalate.?. Dok me dha nitrofurantoine 100 për 10 dit 30tab +vit c. Çfarë duhet të bëj pasi infeksionet në përsëriten shpesh dhe kam pasur lindje premature para 2 vitesh. Dhe një pyetje tjetër proteina e urinës si behet dhe çfarë patologjie evidenton??. Faleminderit shumë

Djana Djana (8 vite më parë)

Dr. Rigers Balla - mjek - biolog
Biologu përgjigjet
Dr. Rigers Balla

Pershendetje,

Une jam embriolog dhe kryesisht merrem me teknika te riprodhimit te asistuar sic eshte fekondimi in vitro, ICSI dhe inseminimi intrauterine. Gjithashtu edhe me infertilitetin mashkullor. 
Ju keshilloj qe te flisni me mjekun gjinekolog per problemet qe jeni duke hasur. Ai do tju keshillonte me saktesisht mbi infeksion urinare, lindjet premature si dhe masat qe duhet te merrni.

Me respekt

Rigersi

Djana Djana (8 vite më parë)
Ok faleminderit

/komuniteti