Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Pucrrat ne koke te femijes

Pershendetje kam femijen 1 vjecar, i dalin qe 4 muaj pucrrat ne koke ne pjesen e perparme te kokes kah buti i kokes, i dalin pucrra me uje pastaj i thahen, po i kruhen shume. Me dhimbset shume se i kruan, cfare mund te jene keto pucrra?

Ina Ramaj (10 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Florina,

Meqenese pucrrat sic i pershkruani ju mund te jene te llojeve te ndryshme, qe kerkojne dhe trajtime specifike, duhet te lajmeroheni tek dermatologu me i afert qe keni. Ajo duhet te trajtohet ne menyre profesionale.

Cdo te mire.

/komuniteti