Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Shenje ne balle

Pershendetje doktoreshe djain e kam afer 11 muaj ne balle ka 2 vija te kuqe me te cilat ka lind dhe here nuk i dallohen a munden me ju largu apo do te mbetet me kete problem? jam e shqetesuar e shoh keq, kalo mire.

Rona Krasniqi (10 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Rona,

Njollat e kuqe te lindura ne balle mund te zbehen gjate kohes. Zakonisht pritet deri ne moshen 6 vjeqare meqenese deri ate kohe zbehja me e shprehur. Nuk ka vend per shqetesim, pos nese vereni ndonje zgjerim te ndryshimit i cili mund te ndodhe shume rralle.

Cdo te mire.

/komuniteti